Monday, June 22, 2009

Bloggar om Andra Avenyn


Och Hamza är tillbaka

Den 13 januari är serien tillbaka igen, då med ett 45 minutersavsnitt i veckan - tisdagar kl 21.00 i SVT1 och tisdag morgon i SVT Play. Då fortsätter intrigerna på Riverside där Dennis (Göran Parkrud) har dåligt samvete för att han börjat åtrå Lotta (Gunilla Johansson) som ju är en gift kvinna. Tony (Stefan Gödicke) skrivs ut från sjukhuset men börjar oroa sig allt mer för Kitty (Johanna Lazcano) som inte hört av sig. Ulla söker upp Greger (Rasmus Troedsson) i vredesmod och skämmer ut sig. Rasmus (Bill Hugg) hittar henne berusad och utslagen hemma hos Sigrid (Sara Nygren) och börjar tröttna på hennes beteende. Och Roxana (Fortesa Hoti) beslutar sig för att hitta Silvias biologiska far.

UG avslöjar något som faktiskt är viktigt

http://svt.se/2.111085/1.1561437/berusad_polis_deltog_vid_insats_dar_over_30_skott_avlossades Uppdrag Granskning hoppar inte bara på hundorganistationer och AP fonder! Ibland skriver de om något viktigt också!

Polisen avlossade över 30 skott rakt in i ett villaområde i Luleå förra året.
Nu kan Uppdrag granskning avslöja att en av polismännen som deltog vid insatsen varken var i tjänst - eller nykter.

Ica ica ica

Men det här är ju en aktiv handling, inte ett misstag?
- Ja. Vi kan ha gjort fel, det beklagar jag i såna fall. Det är inget jag känner till, säger Mikael Andersson i Haninge. Men en timme efter intervju ringer han upp och berättar hur han nu hittat "den person" i personalen som brutit mot regelverket och märkt om köttfärsen. Han berättar också att "felet" är åtgärdat och att man skall sluta mala köttfärs i butiken.

- Det där känner jag inte igen, det är inte min butik. Era filmer bevisar inget säger Jonas Berg i Södertälje. Han är den enda av de fyra handlarna som vidhåller att de inte begått något fel.

Läs mer på deva om köttfusket

Monday, June 15, 2009

The face of Pirate Party voters

Powered by Blogger Weblog Trackback by HaloScan.com